“ETO KAK…” ВИДЕО ПОРЕДИЦА (DOWNLOAD ФАЙЛОВЕ)

С ПРОМО КОД

“ЕТО КАК…”
“Ето как…” е детска поредица от осем видеа, създадена от Маргаритка и Приказки без край, за да помага за по-лесното научаване на важните навици в живота на децата!

Главни герои във видеата са българските анимационни персонажи Биби, Мими, Бухалче и Маргаритка. Любимите на децата герои, разказват и показват през забавни видеа за важните навици. Четиримата са истински звезди в света на най-малките, изключително обичани и вече модели за подражание. Припознавайки себе си в героите, децата разбират по-добре смисъла на навиците и имат повече желание да ги изпълняват, а родителите имат ценен помощник.
Видеата са разработени от екип от детски психолози, сценаристи, продуценти, сценографи и актьори, които имат изключителен опит в работата с деца. Видеата се създават с цел най-малките сред нас да гледат полезно, качествено и забавно съдържание и на български език, както и да са в помощ на родителите.
Основните теми, засегнати във видеата са “Защо е толкова важно да си мием ръцете и зъбите и да се къпем?”, “Какво означва да се наспим и нахраним добре?”, “За какво са якето и ръкавиците през зимата?”, “Защо трябва да подреждаме играчките?”, “Какво означава да уважаваме околните?”
Децата на България могат лесно и по забавен начин да получат отговор на някои важни за тях въпроси, които стоят в основата на изграждането на добри навици. Поредица от подобен характер, изцяло авторска и на български език, се реализира за пръв път в България.
Всички осем видеа могат да се гледат и в YouTube канала на социалната инициатива “Маргаритка” и във фейсбук профила на “Panadol Baby”.

Код: dv01 Категория:

Описание

Съдържание:

1. Ето как си мием ръцете
2. Ето как си мием зъбите
3. Ето как се храним
4. Ето как заспиваме
5. Ето как подреждаме
6. Ето как казваме ивинявай
7. Ето как се къпем

Продуцент и разпространител: Мастило Мюзик ЕООД
Видео продукция: Clamer Productions
Видео продуценти: Яна Липованска и Виктория Терзийска
Режисьор: Благослав Николов
Изпълнител на песните: Виктория Терзийска (Вики от Мастило)
Музика: Виктория Терзийска (Вики от Мастило)
Музикален продуцент: Краси Тодоров
Сценарий и текст: Илия Дведжиев
Кукловоди: Юлия Коларова, Мая Гелева, Димитър Иванов, Димитър Стефанов
Изработка на кукли: Ателие “Master of Pupets”
Гласовете на Биби и Мими са озвучени от децата Алина Данчева и Сава Тодоров

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „“ETO KAK…” ВИДЕО ПОРЕДИЦА (DOWNLOAD ФАЙЛОВЕ)“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

TOP